Den store amerikanske producer/mixer, Dave Pensado, har sagt;

”It’s better to sound new, than good…”

Jeg tror, at Dave har fat i den lange ende. Jeg tror på en omskiftende musikbranche, hvor de store budgetter er fjernet fra ligningen, når man laver en plade. Det er jeg personligt svært tilfreds med. For mig, har musik altid handlet om evnen til at kommunikere sine følelser, eller sit udtryk på tværs af socio- demografiske skel. Nu skal man ikke længere være millionær for at udgive sin musik. Det er ikke længere dit marketingbudget, der styrer, om du kommer igennem nåleøjet ud til den brede publikum… Nu handler det bare om, at have noget oprigtigt på hjerte, og turde arbejde hårdt for selv at udgive sit hjertebarn!
Jeg kan hjælpe dig med at finde ind til det du helt oprigtigt vil sige med din musik.
Jeg ser det som min fornemmeste arbejdsopgave, at fjerne alle forhindringer, der måtte stå i vejen for din/jeres plade. Det er fløjtende ligegyldigt om det er tekniske, personlige, eller kompositoriske udfordringer, så er jeg ham, der løser dem for dig.

 

Intet i livet er gratis!

Min totale hengivenhed til dit projekt, har dog en betingelse. Du er i mine musikproducer -hænder, dvs. at mine meninger indgår på lige fod med resten af bandet, eller på lige fod med soloartisten. Jeg har medbestemmelse, og selv om det godt kan være lidt skræmmende, så betyder det reelt, at du/I kan læne jer tilbage, og vide, at I er trygge hænder.
Mine lydidealer er, at musikken skal sætte noget i gang i min krop. Jeg vil ha’ punch, styrke, følelser og masser af farvelade. Det skal være en fysisk oplevelse at lytte til musik, jeg har produceret. Fuck subtilt!. Det er for gamle stødere, der er døde fra livet og nedefter. Jeg slipper ikke noget halvfærdigt igennem mine hænder.
Sammen finder vi de sidste 5% artistisk udfoldelse, som du ikke vidste du havde, og som du har gået rundt og gemt på. Jeg er fødselshjælperen, der sørger for, at din/jeres musik opnår det fulde potentiale.

Ring til mig, når du er parat til at få din musik ud til folket!
Jeg spiller guitar, bas, trommer og klaver til husbehov, så jeg kan tilbyde krydderi på dine kompositioner, uanset genre.

SKRIV DIG OP HER ->
Få løbende nye videoer, nyheder og tilbud >>>